phytoplankton.se

närodlad levande phytoplankton

📃 villkor och föreskrifter


Köporder

När "Villkor och föreskrifter" markerats för att slutföra ordern i kassan är avtalet mellan phytoplankton.se som leverantör och kund som mottagare genomförd. I samma ögonblick som ordern slutfördes skickas ett e-mail med en betalningsbegäran från phytoplankton.se till den e-mail adress som angavs i ordern. Kan inte du som kund se detta e-mail i inkorgen så kontrollera din skräppost så det inte hamnat där. Det kan skilja mellan olika internet operatörer hur strängt skräppost borttagandet är. Om du trots noggrann kontroll ändå inte kan hitta vår betalningsbegäran så skicka ett e-mail till oss.

Bekräftelse på betalning

När vi mottagit din likvid får du en bekräftelse på din betalning via e-mail så fort vi registrerat den. Den innehåller också uppgift när du kan förvänta dig din leverans. Spara sedan detta e-mail för att ha till hands vid eventuella kontakter med oss. 

Leveranstid

Vi skickar beställd vara inom 1-7 dagar (normalt inom en (1) dag). Hur lång tid från beställning till leverans beror på tillgången av phytoplankton samt beräknad transit tid till destinationen. Vi vill också undvika att ett köp av phytoplankton blir liggandes i transit på terminal över helger då det kan vara för varmt (sommar) eller för kallt (vinter). Därför skickar vi inte phytoplankton dagen före en vanlig helg. Någon dag innan påsk, midsommar, jul och nyårshelger skickar vi inte heller phytoplankton om det inte finns minst en (1) dag extra för eventuella förseningar hos DHL/POSTNORD. Detta hoppas vi att du som kund har överinseende med och är medveten om. 

Leverans med DHL/POSTNORD

Leverans av paket utförs snarast efter att full betalning mottagits. Du hämtar ut ditt paket hos DHL/POSTNORD ombud vanligtvis inom 24 timmar efter du fått avisering från oss att din order är på väg.

Tillfälligt slut

Om någon vara är tillfälligt slut återkommer vi snarast med en förväntad leveranstid.

Fel adress

Om du har fyllt i felaktiga adressuppgifter och vi hunnit skicka ert paket är kostnaden 180,00 kr för att ändra uppgifterna i efterhand (gäller DHL/POSTNORD). Ändringen kan ta upp till 48 timmar att genomföra.

Outlösta försändelser

Om du inte hämtar ut paketet hos ditt ombud har phytoplankton.se rätt att debitera en avgift om 250,00 kr för nedlagt arbete och returavgifter. Observera att du måste hämta ut ditt paket för att utnyttja din ångerrätt.

Fraktpriser

Vi skickar bara inom Sverige och tillämpar olika avgifter beroende på vikt.

Betalningar

PayPal med alternativ för kortbetalning samt Swish och e-faktura, Fraktkostnader och betalningsavgifter redovisas innan du bekräftar köpet. Alla överföringar som utförs genom phytoplankton.se hanteras genom tredje part dedikerade gateways för att garantera din säkerhet. All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL/HTTPS).

Produktinformation

Tänk på att det kan vara svårt att exakt återge färger på foton på bildskärmen.

Kundregister

Vid beställning fyller du som kund i dina uppgifter. Genom detta godkänner du att uppgifterna registreras i vår kunddatabas. Det som registreras är ditt namn, adress, mejladress samt ev. telefonnummer samt dina beställningsuppgifter för att kunna utföra din beställning. Alla uppgifter är konfidentiella och kommer inte att lämnas ut eller säljas på något sätt.

Kundklubben

Att bli medlem i Kundklubben är helt avgiftsfri. Fördelen att vara med är att det förekommer extra förmåner samt att det går att läsa hela hemsidan när man är inloggad. Rekommenderas!

Kupongkod

Vissa varor kan ge en rabatt i form av en kupongkod. Vid flera olika erbjudanden läggs rabatterna ihop till en (1) kupongkod som kan utnyttjas vid nästa köptillfälle i kassan. För att kunna utnyttja en kupongkod måste orderns summa uppgå till minst etthundra kronor (100 SEK). Kupongkodens giltighetstid är 90 dagar från leveransdatum. För att erhålla en kupongkod skall man vara med i Kundklubben eller gjort en ansökan innan man fullföljer ett köp. En kupongkod inlöses i kassan i samband med ordern slutförande En kupongkod är personlig och kan ej överlåtas.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller inte för produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig.

Ändringar till villkor och föreskrifter

phytoplankton.se förbehåller sig rätten att när som helst företa ändringar i villkor och föreskrifter. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Övrigt 

Vid alla typer av returer, reklamationer mm. Kontakta alltid oss först genom att mejla till shop@phytoplankton.se eller ring till oss på 0702-986337.


Acropora sp.
Acropora sp.

TOP 🚀