phytoplankton.se
närodlad levande phytoplankton🛒

📃 villkor och föreskrifter

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning/köp får du kvitto via mejl. Spara orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med oss. Kontrollera alltid paketets innehåll och se att det stämmer överens med din orderbekräftelse.

Leveranstid

Vi levererar beställd vara inom 1-7 dagar (normalt inom en dag). Hur lång tid från beställning till leverans beror på tillgången av phytoplankton samt beräknad leveranstid till din ort. Vi vill undvika att din phytoplankton blir liggandes i transit på terminal över helger då det är färsk vara. Någon dag innan påsk, midsommar, jul och nyårshelger skickar vi inte heller om det inte finns minst 1 dag extra för eventuella förseningar hos Postnord. Detta hoppas vi att du som kund har överinseende med och är medveten om när du beställer från oss.

Leverans med Postnord

Leverans av paket utförs snarast efter att full betalning mottagits. Du hämtar ut ditt paket hos Postnord ombud vanligtvis inom ett dygn efter du fått avisering från oss att ditt köp är på väg.

Tillfälligt slut

Om någon vara är tillfälligt slut återkommer vi snarast med en förväntad leveranstid.

Fel adress

Om du har fyllt i felaktiga adressuppgifter och vi hunnit skicka ert paket är kostnaden 180,00 kr för att ändra uppgifterna i efterhand (gäller Postnord). Ändringen kan ta upp till 48 timmar att genomföra.

Outlösta försändelser

Om du inte hämtar ut paketet hos ditt ombud har phytoplankton.se rätt att debitera en avgift om 250,00 kr för nedlagt arbete och returavgifter. Observera att du måste hämta ut ditt paket för att utnyttja din ångerrätt.

Fraktpriser

Vi skickar bara inom Sverige och tillämpar olika avgifter beroende på vikt. Det kan tillkomma ytterligare fraktkostnader om du valt fel frakt/transportmetod.

Betalningar

PayPal med alternativ för kortbetalning samt Swish och e-faktura, Fraktkostnader och betalningsavgifter redovisas innan du bekräftar köpet. Alla överföringar som utförs genom phytoplankton.se hanteras genom tredje part dedikerade gateways för att garantera din säkerhet. All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL/HTTPS).

Produktinformation

Tänk på att det kan vara svårt att exakt återge färger på foton på bildskärmen.

Kundregister

Vid beställning fyller du som kund i dina uppgifter. Genom detta godkänner du att uppgifterna registreras i vår kunddatabas. Det som registreras är ditt namn, adress, mejladress samt ev. telefonnummer samt dina beställningsuppgifter för att kunna utföra din beställning. Alla uppgifter är konfidentiella och kommer inte att lämnas ut eller säljas på något sätt.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller inte för produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig.

Ändringar till villkor och föreskrifter

phytoplankton.se förbehåller sig rätten att när som helst företa ändringar i villkor och föreskrifter. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Övrigt 

Vid alla typer av returer, reklamationer mm. Kontakta alltid oss först genom att mejla till shop@phytoplankton.se eller ring till oss på 0702-986337.