📃Köpvillkor


Order

När "Villkor och föreskrifter" har markerats för att slutföra ordern i kassan är avtalet mellan phytoplankton.se™ som leverantör och kund genomförd.

Bekräftelse på betalning

När vi mottagit din likvid får du en bekräftelse på din betalning med e-mail så fort vi registrerat den. Spara sedan detta e-mail för att ha till hands vid eventuella kontakter med oss. Ett extra e-mail skickas ut om leveransen inte skickas nästföljande vardag med ditt förväntade leveransdatum. Dagen din order skickas får du först ett e-mail att din order kommer skickas denna dag . Efter du fått det är det inte längre möjligt att lägga till något till din order.. När ordern senare är på väg till dig samma dag meddelar vi dig ditt sändnings-ID så du kan följa den.


Leveranstid

Vi skickar beställd vara inom 1 - 7 dagar (normalt inom en (1) dag). Hur lång tid från beställning till leverans beror på tillgången av phytoplankton samt beräknad transit tid till destinationen. Vi vill också undvika att ett köp av phytoplankton blir liggandes i transit på terminal över helger då det kan vara för varmt (sommar) eller för kallt (vinter). Därför skickar vi inte phytoplankton dagen före en vanlig helg. Någon dag innan påsk, midsommar, jul och nyårshelger skickar vi inte heller phytoplankton om det inte finns minst en (1) dag extra för eventuella förseningar hos POSTNORD. Detta hoppas vi att du som kund har överinseende med och är medveten om. 

Transport med POSTNORD

Leverans av paket utförs snarast efter att full betalning mottagits. Du hämtar ut ditt paket hos POSTNORD ombud vanligtvis inom 24 timmar efter du fått avisering från oss att din order är på väg.

Tillfälligt slut

Om någon vara är tillfälligt slut återkommer vi snarast med en förväntad leveranstid

Fel adress

Om du har fyllt i felaktiga adressuppgifter och vi hunnit skicka ert paket är kostnaden 180,00 kr för att ändra uppgifterna i efterhand. Ändringen kan ta upp till 48 timmar att genomföra.

Outlösta försändelser

Om du inte hämtar ut paketet hos ditt ombud har phytoplankton.se™ rätt att debitera en avgift om 250,00 kr för nedlagt arbete och returavgifter. Observera att du måste hämta ut ditt paket för att utnyttja din ångerrätt.

Fraktpriser

Vi tillämpar olika avgifter beroende på vikt.

Betalningar

PayPal med alternativ för kortbetalning, Swish och mot e-faktura. Transport kostnader och betalningsavgift redovisas innan du bekräftar köpet. Alla överföringar som utförs genom phytoplankton.se™ hanteras genom tredje part dedikerade gateways för att garantera din säkerhet. All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL/HTTPS).

Produktinformation

Tänk på att det kan vara svårt att exakt återge färger på foton på bildskärmen.

Kundregister

Vid beställning fyller du som kund i dina uppgifter. Genom detta godkänner du att uppgifterna registreras i vår kunddatabas. Det som registreras är ditt namn, adress, mejladress samt telefonnummer samt dina beställningsuppgifter för att kunna utföra din beställning. Alla uppgifter är konfidentiella och kommer inte att lämnas ut eller säljas på något sätt. Se också vår integritetspolicy för mer information.

Kundklubben

Rabattsystem för kunder och medlemmar. Rabatt från 5 %, inga extra kostnader och tillgång till fler sidor. Kundklubbs sidorna innehåller allmän information om saltvattensakvariet och många recept för egen framställning av "egna" tillsatsprodukter. Medlemskap är obligatoriskt för att få rabatt i Phyto Shop. Att bli medlem i Kundklubben är helt avgiftsfri och man kan läsa alla tillgängliga sidor på webbplatsen.

Kupongkod

Vissa varor ger en rabatt i form av en kupongkod. Vid flera olika erbjudanden läggs rabatterna tillsammans till en (1) kupongkod. För att kunna utnyttja en kupongkod måste order summan uppgå till minst etthundra kronor (100 SEK). Kupongkodens giltighetstid är 60 dagar från leveransdatum. För att erhålla en kupongkod skall man vara med i Kundklubben eller gjort en ansökan innan köpet fullföljs. En kupongkod inlöses i kassan i samband med orderns slutförande En kupongkod är personlig och kan ej överlåtas. 

Ångerrätt

Ångerrätten gäller inte för produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig.

Ändringar till villkor och föreskrifter

phytoplankton.se™ förbehåller sig rätten att när som helst företa ändringar i villkor och föreskrifter. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Övrigt 

Vid alla typer av returer, reklamationer mm. Ta alltid först kontakt med vår Kundtjänst.


Minst 5 % till alla kunder som är medlemmar.
Minst 5 % till alla kunder som är medlemmar.

TOP